Trainers
... English Contact

 

De normen en waarden:

Inge en Mark hechten veel belang aan het principe ‘walk your talk’. Ze dragen uit waar ze voor staan en geloven daar in. Dit verwachten ze ook van hun trainers. Alle trainers van Aurora Training & Coaching hebben bewezen vaardigheden, kennis en toewijding. Ze zijn NLP-master en krijgen een gedegen inwerkperiode voordat ze zelfstandig aan de slag mogen. Inge en Mark staan persoonlijk in voor de kwaliteit van elke training.

De oprichters:

Inge
Toen ze HR Manager Benelux was voor de tweede grootste hotelketen in Europa, rijpte de idee om trainer te worden. Voorheen had ze tien jaar in verschillende dienstverlenende en leidinggevende functies gewerkt in de toeristische sector en horeca.

Ze specialiseerde zich en scherpte haar background aan door psychologie te gaan studeren aan de Gentse universiteit. Ook voortdurende bijscholing stond steeds op het programma. Ze behaalde haar NLP Master certificaat bij het New York Training Institute for NLP.

Ze specialiseerde zich in communicatievaardigheden, selfmanagement en leadershipskills. Ze geeft sinds 1997 workshops, seminaries, en (team)coaching inzake persoonlijk meesterschap, communicatie en leidinggeven voor diverse organisaties.

 

Mark
Na zijn technische en maatschappelijke opleidingen aan de universiteit van Eindhoven tot burgelijk ingenieur, adviseerde hij meerdere multinationals over veranderingen vanuit technisch en menselijk aspect. Na een advies over het uitbesteden van productiefaciliteiten naar lage lonen landen, werd hem duidelijk dat deze richting niet de juiste is voor het bedrijf en voor de medewerkers op lange termijn. Hij zocht en vond een mogelijkheid om het potentieel van de medewerkers beter te benutten.

De manier om dit over te dragen vond hij onder andere door diverse trainingen te volgen. Hij behaalde NLP Masterschip bij het New York training institute. Sindsdien ontwikkelde hij meerdere trainingen voor bedrijven en particulieren. Hij is werkzaam als trainer en consultant voor bedrijven. Ook geeft hij workshops en lezingen.